Accountor – Tilitoimisto Mikkeli

Accountor – Tilitoimisto Mikkeli

Accountor Mikkeli
Porrassalmenkatu 15 B
50100 Mikkeli
puhelin 020 744 2640
fax 020 744 2649

Accountor – Tilitoimisto Mikkeli

Accountor tilitoimisto Mikkelissä on taloushallinnon ja palkkahallinnon palveluita tarjoava tilitoimisto. Mikkelin tilitoimistossa meille on tärkeintä asiakkaidemme laadukas huolenpito. Laadimme yhdessä yrityksellesi toimintamallin, joka palvelee parhaiten yrityksesi taloushallinnon ja palkkahallinnon tarpeita. Meillä sinua palvelee ilolla oma nimetty yhteyshenkilö, jolta saat sovitun, räätälöidyn palvelun aina ajallaan ja oikein. Annamme erityistä huomiota sekä palvelumme jatkuvalle kehitykselle että henkilöstömme jatkuvalle kouluttamiselle, jotta voisimme tarjota alan johtavaa tilitoimistopalvelua sinulle.

Mikkelissä tilitoimistomme palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa kirjanpito, myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, palkanlaskenta, matkalaskutus ja kululaskutus.

Kirjanpitäjä, Mikkeli
Kirjanpitäjä Mikkelistä etsintöjen kohteena? Kannattaa kääntyä Accountorin puoleen, sillä meiltä löydät vankan ammattitaidon omaavat kirjanpitäjät. Hoidamme kirjanpidon aina oikein ja ajallaan riippumatta yrityksesi koosta tai toimialasta. Voit luottaa ammattitaitoomme ja kokemukseemme.

Palkanlaskija, Mikkeli
Etsitkö palkanlaskija Mikkeli? Kannattaa tutustua Accountoriin, sillä meiltä löydät taitavat ja kokeneet palkanlaskijat niin isoille kuin pienille yrityksille. Lisäksi autamme sinua yrityksesi palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä, joten ole rohkeasti yhteydessä meihin.

Jos haluat kuulla lisää tilitoimistopalveluistamme tai muista asiantuntijapalveluistamme, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, soita numeroon 020 744 2000 tai tule käymään toimistollamme osoitteessa Porrassalmenkatu 15 B, 50100 Mikkeli.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous

Asiantuntija lähellä sinua

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@accountor.fi.

Myyntipäällikkö Ilkka Weijo, 040 508 5733

Palvelujohtaja Sanna Karvinen, 044 410 3553
Asiakkuuspäällikkö Minna Pohjolainen, 044 410 3411