Accountor – Tilitoimisto Oulu

Accountor – Tilitoimisto Oulu

Accountor Oulu
Hallituskatu 29, 3. krs
90100 Oulu
puhelin 020 744 7500
fax 020 744 7522

Accountor – Tilitoimisto Oulu

Accountorin tilitoimisto Oulussa on lähellä sinua oleva, paikallinen, oululainen tilitoimisto. Tilitoimistopalvelumme ovat monipuolisia kattaen sekä taloushallinnon että palkkahallinnon palvelut. Tilitoimistollemme Oulussa on tärkeää, että asiakkaidemme asioista huolehditaan laadukkaasti. Laadimme yhdessä yrityksellesi toimintamallin, joka palvelee parhaiten taloushallinnon tarpeitasi. Meiltä saat sovitusti räätälöidyn palvelun aina ajallaan ja oikein – omalta nimetyltä yhteyshenkilöltäsi.

Oulussa tilitoimistomme kattavassa palveluvalikoimassa ovat muun muassa kirjanpito, palkanlaskenta, myyntilaskujen hallinta, ostolaskujen käsittely, matka- ja kululaskutus.

Kirjanpitäjä, Oulu
Kun yrityksesi tarvitsee kirjanpitäjää Oulusta, kannattaa kääntyä paikallisen Accountorin toimiston puoleen. Me tarjoamme palveluita lähellä sinua sinulle nimetyn kirjanpitäjän toimesta. Meille et ole vain asiakas muiden joukossa, vaan olet palvelumme keskiössä.

Palkanlaskija, Oulu
Paikallinen palkanlaskija Oulusta löytyy Accountorilta. Me takaamme laadukkaan palvelun henkilökohtaisella otteella. Meille on tärkeätä, että yrityksesi menestyy nyt ja jatkossa. Siksi hoidamme yrityksesi palkat aina oikein ja ajallaan kuukaudesta toiseen.

Asiantuntijamme auttavat mielellään, mikäli haluat kuulla lisää tilitoimistopalveluistamme tai muista asiantuntijapalveluistamme.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, soita numeroon 020 744 2000 tai tule käymään toimistollamme osoitteessa Hallituskatu 29, 90100 Oulu.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous

Asiantuntija lähellä sinua

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@accountor.fi.

Myyntipäällikkö Antti Ropponen, 044 410 3562

Palvelujohtaja Tapani Huhta, 040 534 0634  
Asiakkuuspäällikkö Tarja Greus, 040 820 7692