2018_06_15
Uutiset

Joko tunnet Accountorin asiantuntijapalvelut?

Accountor tarjoaa laaja-alaisesti palveluita yritysten tarpeisiin. Accountorin palvelutarjoamasta löydät lähes kaiken tarvitsemasi yrityksesi liiketoiminnan tueksi. Osa näitä palveluita ovat Accountorin laki- ja veroneuvontapalvelut sekä talouskonsultointipalvelut.

Laki- ja veroneuvontapalvelut

Accountorin laki- ja veroneuvontapalveluiden lakimiehet tarjoavat laaja-alaisesti yrityksille juridisia palveluita mm. yrityskauppoihin, sopimusasioihin, työsuhdekysymyksiin tai verotukseen liittyen. Lakimiehiltämme saat laaja-alaista ja käytännönläheistä neuvontaa yrityksesi tilanteeseen. Tavoitteenamme on auttaa sinua tekemään oikeita ratkaisuja, joiden avulla yritystoimintasi on kannattavampaa ja mahdolliset riskit on minimoitu. Lakimiehemme tavoitat sähköpostitse osoitteesta asiantuntija@accountor.fi.

Talouskonsultointipalvelut

Talouskonsultointipalvelumme kautta voit vuokrata joustavasti controllerin, talouspäällikön tai talousjohtajan avuksesi. Asiantuntijamme auttavat esimerkiksi yritystoiminnan tietyn projektin läpiviemisessä tai jatkuvana palveluna, kuten kuukausittaisen johdon raportoinnin, budjetin ja ennusteiden laadinnassa. Palvelu voidaan sovittaa kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin ja se skaalautuu helposti liiketoiminnan muuttuessa. Saat yrityksesi käyttöön kokeneen taloushallinnon osaajan, joka on tarpeesi mukaan joko talousjohtaja, -päällikkö tai controller. Asiantuntijan työaika ja työskentelyjakso ovat vapaasti sovittavissa. Maksat vain siitä ajasta, jolloin tarvitset asiantuntijan työpanosta.

Accountor Talouskunto

Talouskunto-testissä kokenut konsulttimme analysoi yrityksesi taloustilanteen tilinpäätöstietojen ja mahdollisen budjetin perusteella. Hän tulkitsee talouskunnon sinulle selkokielellä ja antaa vinkkejä, miten talouskuntoa voisi kehittää jatkossa. Talouskunto-testillä saat hyvän käsityksen yrityksesi kannattavuudesta, vakavaraisuudesta ja maksuvalmiudesta. Arvio tehdään useamman vuoden ajalta, jolloin analyysi on luotettavampi ja kuvaa yrityksesi taloudellista kehittymistä myös pidemmällä aikavälillä. Lisäksi konsulttimme opastaa, kuinka voit jatkossa seurata yrityksesi talouskuntoa Accountor Raportointi -työkalulla. Talouskunto-testi tehdään veloituksetta kaikille uusille ulkoistuspalveluidemme asiakkaille.

Tutustu myös Talouskatsauspalveluumme täältä.


Lisätietoja asiantuntijapalveluistamme löydät täältä. Kerromme myös mielellämme lisää siitä, miten voimme auttaa nimenomaan sinun yritystäsi. Mikäli haluat lisätietoja, olethan yhteydessä asiantuntija@accountor.fi -sähköpostiosoitteeseen tai jätä yhteydenottopyyntä tämä lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä Lisää ajankohtaisia uutisia Tilaa uutiskirje